×
Home Livescore

Bart Vriends in de wolken na warm welkom in Deventer

Bart Vriends in de wolken na warm welkom in Deventer
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 23 oktober 2023 13:56 uur

Voetbalverdediger Bart Vriends beleefde afgelopen zondag een heerlijk moment in het stadion van de Adelaarshorst. Als speler van Sparta Rotterdam koestert hij warme herinneringen aan zijn voormalige club. En die gevoelens zijn wederzijds.

Na de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Sparta Rotterdam (0-0) werd Vriends in Deventer minutenlang toegejuicht door het thuispubliek. "Dat maakt me ontzettend blij en trots. Go Ahead voelt als een ex-vriendinnetje waar ik nog steeds contact mee heb", grapt Vriends voor de camera van Rijnmond Sport.

Tussen 2012 en 2016 speelde de verdediger meer dan 130 wedstrijden voor Go Ahead Eagles en dat is in Deventer nog niet vergeten. "Het is alweer een tijdje geleden. Alle spelers zijn inmiddels vertrokken en eigenlijk is er in de staf ook niemand meer over. Misschien één persoon nog. De materiaalvrouw is er nog steeds en de supporters zijn nog steeds dezelfde als acht jaar geleden. Ik vind het geweldig om zo'n warm welkom te krijgen."

Met Sparta Rotterdam draait Vriends tot nu toe een uitstekend seizoen. Na negen wedstrijden bezetten de Spangenaren de zevende plaats op de ranglijst.