×
Home Livescore

De Mos waarschuwt: PSV zal geen monsterzege op Ajax behalen

De Mos waarschuwt: PSV zal geen monsterzege op Ajax behalen
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 23 oktober 2023 14:32 uur

Aad de Mos, een bekende voetbalanalist, heeft zijn twijfels geuit over de mogelijke monsterzege van PSV op Ajax komende zondag. Terwijl er om hem heen geluiden klinken van uitslagen als 5-0 of zelfs 10-0, waarschuwt De Mos Peter Bosz en zijn spelers.

"Ik wil graag wat gas terugnemen", verklaart De Mos in een interview met het Eindhovens Dagblad. "Ik hoor mensen om me heen zeggen dat de wedstrijd niet eens gespeeld hoeft te worden, omdat het een walk-over zou worden. Maar dat is natuurlijk levensgevaarlijk, vooral tegen een Ajax dat gebrand is op revanche."

De voormalige trainer van zowel PSV als Ajax gaat verder: "Dit is de eerste keer dat Ajax als underdog naar Eindhoven afreist. Ze hebben niets te verliezen, dus PSV moet op zijn hoede zijn. Trap niet in die val. De ommekeer kan hier plaatsvinden, hoewel ik dat niet hoop voor PSV. Een gewaarschuwd mens telt voor twee."

PSV-watcher Rik Elfrink voegt hieraan toe dat hij nog nooit zo'n zwak Ajax heeft gezien. De Mos reageert hierop: "Ik kan me niet voorstellen dat Ajax in het Philips Stadion met 5-0, 6-0 of 7-0 wordt verslagen. Het wordt zeker geen makkelijke wedstrijd. Als PSV gefocust blijft, kunnen ze een kleine overwinning behalen."