×
Home Livescore

Pusic volgt Van Leeuwen op als hoofdtrainer Shakhtar Donetsk

Pusic volgt Van Leeuwen op als hoofdtrainer Shakhtar Donetsk
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 23 oktober 2023 17:32 uur

In een verrassende wending van gebeurtenissen is het nieuws naar buiten gekomen dat Marino Pusic de nieuwe hoofdtrainer wordt van een Europese voetbalclub. Hoewel de naam van de club nog niet officieel is bevestigd, hebben betrouwbare bronnen onthuld dat het om Shakhtar Donetsk gaat. Deze onthulling komt nadat Fabrizio Romano, een bekende voetbaljournalist, maandag bevestigde dat Pusic de nieuwe hoofdtrainer wordt.

Pusic, die momenteel assistent-trainer is bij Feyenoord onder leiding van Arne Slot, zal hoogstwaarschijnlijk de positie van Patrick van Leeuwen overnemen bij Shakhtar Donetsk. Het is geen geheim dat de club nog steeds actief is in de prestigieuze Champions League, wat deze benoeming des te opmerkelijker maakt.

Het lijkt erop dat alle partijen al tot een akkoord zijn gekomen en dat de laatste details in de komende 24 uur zullen worden afgerond. Hiermee wordt Pusic de opvolger van Van Leeuwen, die onlangs werd ontslagen bij Shakhtar. Tijdens de interim-periode was Darijo Srna, een Kroatische voetballegende, verantwoordelijk voor één wedstrijd en wist hij deze met 3-0 te winnen. Nu is het de beurt aan Pusic, een landgenoot van Srna, om het stokje over te nemen.

Meer informatie volgt spoedig...