×
Home Livescore

Van 't Schip in beeld als interim-trainer Ajax

Van 't Schip in beeld als interim-trainer Ajax
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 23 oktober 2023 20:26 uur

Voormalig voetballer John van 't Schip is in gesprek met Ajax om het seizoen af te maken als interim-trainer. Na het ontslag van Maurice Steijn, die maandagavond zijn functie neerlegde vanwege de teleurstellende prestaties van de club, werd al snel duidelijk dat Van 't Schip benaderd zou worden door de recordkampioen.

Het Algemeen Dagblad meldde dat Van 't Schip in beeld was voor een rol in het technische hart van Ajax, maar nu blijkt dat hij ook wel oren heeft naar een rol als trainer. Voetbal International heeft zelfs vernomen dat Van 't Schip vanaf 1 november aan de slag zou gaan, vlak voor het inhaalduel met FC Volendam en na zware uitwedstrijden tegen Brighton & Hove Albion en PSV.

Het is nog niet uitgesloten dat Van 't Schip ook na dit seizoen aan het roer blijft staan. De Telegraaf schrijft dat als hij het goed doet, Ajax de mogelijkheid heeft om met hem door te gaan. Voorlopig zal Hedwiges Maduro, voorheen assistent van Steijn, de eindverantwoordelijke zijn tijdens de ontmoetingen met Brighton en PSV.