×
Home Livescore

Assistent-trainer Pusic verruilt Feyenoord voor 'mega-aanbod' bij Shakhtar Donetsk

Assistent-trainer Pusic verruilt Feyenoord voor 'mega-aanbod' bij Shakhtar Donetsk
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 23 oktober 2023 21:56 uur

Opmerkelijke ontwikkelingen rondom de transfer van Marino Pusic naar Shakhtar Donetsk worden steeds duidelijker. De geruchtenmolen draait op volle toeren nu De Telegraaf meldt dat de assistent-trainer van Feyenoord een 'mega-aanbod' heeft ontvangen. Het is een verrassende wending in het verhaal van Pusic, die sinds 2021 de rechterhand was van Arne Slot in Rotterdam-Zuid.

Dinsdag zal Pusic officieel worden gepresenteerd in Oekraïne, waar hij de ontslagen Patrick van Leeuwen zal opvolgen. Feyenoord zal een afkoopsom ontvangen voor Pusic, die nog tot de zomer van 2025 vastligt in De Kuip. Hoewel de hoogte van de som niet bekend is, heeft het 'mega-aanbod' Pusic overtuigd om de uitdaging bij Shakhtar aan te gaan.

Het was aanvankelijk de bedoeling van Feyenoord om Pusic aan zijn contract te houden, maar uiteindelijk heeft de club besloten hem de kans te gunnen. Pusic heeft eerder al bewezen op eigen benen te kunnen staan bij FC Twente, waar hij lange tijd hoofdtrainer was. Nu zal hij voorlopig met Shakhtar de thuiswedstrijden afwerken in Kiev, aangezien Donetsk zich in een oorlogsgebied bevindt. De Champions League-duels van Shakhtar zullen worden gespeeld in Hamburg, wat de situatie nog unieker maakt.

Deze transfer zorgt voor veel opschudding in de voetbalwereld en laat zien dat Pusic klaar is voor een nieuwe uitdaging. Het is een spannende stap in zijn carrière en we zijn benieuwd naar wat de toekomst hem zal brengen bij Shakhtar Donetsk.