×
Home Livescore

Feyenoord opgelucht: Ivanusec fit voor cruciaal Champions League duel

Feyenoord opgelucht: Ivanusec fit voor cruciaal Champions League duel
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 23 oktober 2023 22:48 uur

Feyenoord kan opgelucht ademhalen: Luka Ivanusec is weer beschikbaar voor de belangrijke Champions League-wedstrijd tegen SS Lazio. De Kroatische buitenspeler is volledig hersteld van zijn enkelblessure, zo meldt een betrouwbare bron.

In de vorige Champions League-wedstrijd tegen Celtic moest Ivanusec voortijdig het veld verlaten vanwege zijn blessure. Dit betekende dat hij de afgelopen weken aan de zijlijn moest toekijken. Gelukkig heeft trainer Arne Slot vrijdag al aangekondigd dat Ivanusec binnenkort weer zijn rentree zal maken. Nu is bekend geworden dat hij alweer fit genoeg is om deel te nemen aan het belangrijke duel met Lazio.

Hoewel Ivanusec waarschijnlijk op de reservebank zal beginnen tegen de Italiaanse ploeg, is zijn terugkeer een grote boost voor Feyenoord. Door zijn blessure kreeg Yankuba Minteh de kans om in de basis te spelen, terwijl Igor Paixão naar de linkerflank werd verplaatst.

Na een lange wachttijd wist Feyenoord Ivanusec afgelopen zomer aan te trekken van Dinamo Zagreb. Naar verluidt heeft de landskampioen zo'n 7,8 miljoen euro betaald voor de diensten van de international. Ivanusec maakte direct een goede indruk tijdens zijn eerste weken in Rotterdam. Woensdagavond staat hij dus weer op het veld, klaar om Feyenoord te helpen in de strijd tegen Lazio. Een overwinning is cruciaal voor de kansen op overwintering in de Champions League.