×
Home Livescore

Santiago Gimenez maakt sensationeel Champions League-debuut tegen Lazio!

Santiago Gimenez maakt sensationeel Champions League-debuut tegen Lazio!
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 24 oktober 2023 12:08 uur

Santiago Gimenez, de jonge sensatie van Feyenoord, staat op het punt om zijn debuut te maken in de meest prestigieuze competitie van Europa: de Champions League. Na een blessure die hij opliep tijdens de wedstrijd tegen Vitesse (4-0), hield Rotterdam-Zuid zijn adem in. Maar nu is er goed nieuws voor de fans van Feyenoord.

Gimenez moest de eerste twee Champions League-duels missen vanwege een schorsing. Er waren twijfels of hij op tijd fit zou zijn voor de wedstrijd tegen Lazio, maar volgens Mikos Gouka, een bekende clubwatcher, is de Mexicaanse spits helemaal hersteld. "Hij gaat zeker spelen. Daar maakt niemand zich zorgen over", aldus Gouka in een interview met Voetbalpraat op ESPN.

Hoewel Feyenoord een goede tweede spits heeft in de vorm van Ayase Ueda, is Gimenez onmisbaar in De Kuip. Hij heeft goede herinneringen aan eerdere ontmoetingen met Lazio. Vorig seizoen wist hij maar liefst drie keer te scoren tegen de Italianen in de Europa League, waarvan twee doelpunten in Rome en de winnende goal in Rotterdam.

De wedstrijd tussen Feyenoord en Lazio zal woensdag om 18.45 uur van start gaan in De Kuip. Feyenoord staat momenteel op de derde plaats in Groep E met drie punten. Naast Gimenez is ook Luka Ivanusec beschikbaar voor de wedstrijd. Het belooft een spannende avond te worden voor de Feyenoord-fans, die hopen op een succesvol debuut van hun jonge sterspeler in de Champions League.