×
Home Livescore

Feyenoord moet het wekenlang zonder Minteh stellen na blessure

Feyenoord moet het wekenlang zonder Minteh stellen na blessure
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 24 oktober 2023 13:48 uur

Feyenoord moet het de komende periode stellen zonder de diensten van Yankuba Minteh. De jonge aanvaller, slechts negentien jaar oud, heeft tijdens het duel met Vitesse een vervelende spierblessure opgelopen en zal voorlopig aan de zijlijn moeten toekijken.

Het nieuws over Minteh's blessure werd bekendgemaakt via de officiële kanalen van Feyenoord. De Gambiaanse huurling van Newcastle United werd een kwartier voor het einde van de wedstrijd tegen Vitesse gewisseld. Gelukkig lijkt het erop dat de Mexicaanse spits Santiago Gimenez, die afgelopen zaterdag ook geblesseerd raakte, op tijd zal herstellen.

Minteh heeft tot nu toe een sterke indruk achtergelaten bij Feyenoord dit seizoen. In de eerste negen wedstrijden wist hij drie doelpunten te maken en een assist te geven. Bovendien heeft de tiener al ervaring opgedaan in de Champions League met Feyenoord. De Rotterdamse club verwacht dat de speler 'meerdere weken' nodig zal hebben om te herstellen.

Woensdag staat Feyenoord alweer voor de volgende uitdaging in De Kuip, waar ze het opnemen tegen SS Lazio in de Champions League. Helaas zal Minteh daar niet bij kunnen zijn.

We wensen Yankuba Minteh een spoedig herstel toe! 💪

— Feyenoord Rotterdam (@Feyenoord) 24 oktober 2023