×
Home Livescore

Jordan Teze: "EK in Duitsland is mijn doel!"

Jordan Teze:
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 24 oktober 2023 14:40 uur

Jordan Teze heeft grote ambities om volgend jaar deel uit te maken van het Nederlands elftal tijdens het EK in Duitsland. In een interview met Voetbal International deelt de veelzijdige verdediger annex rechtsback van PSV zijn doelen.

Hoewel Louis van Gaal Teze anderhalf jaar geleden zijn debuut liet maken in Oranje, heeft de PSV'er tot nu toe slechts drie interlands gespeeld. Ronald Koeman heeft hem nog nooit opgeroepen. "Ik geloof dat ik dicht bij een plek in Oranje ben als ik deze lijn voortzet", verklaart een zelfverzekerde Teze. "Uiteindelijk ligt het aan mij om de bondscoach geen andere keuze te geven dan mij te selecteren. Ik doe mijn uiterste best en door mijn verdedigende zekerheid en aanvallende impulsen kan ik dat afdwingen."

"Ik zie het als een voordeel dat ik op meerdere posities kan spelen", vervolgt de veelzijdige Teze. "De trainers zijn zich daar ook van bewust. Het is mijn doel om weer bij Oranje te komen en het EK in Duitsland mee te maken. Maar eerst focus ik me op de prestaties met PSV."