×
Home Livescore

Brian Brobbey begrijpt woede Ajax-supporters na nederlaag tegen FC Utrecht

Brian Brobbey begrijpt woede Ajax-supporters na nederlaag tegen FC Utrecht
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 24 oktober 2023 18:08 uur

Brian Brobbey begrijpt volledig waarom de Ajax-supporters in De Galgenwaard zo boos waren na de teleurstellende 4-3 nederlaag tegen FC Utrecht. De jonge spits geeft toe dat hij zelf ook kritisch was op zijn medespelers.

"Als ik daar op het veld had gestaan, zou ik ze flink de huid hebben volgescholden, die spelers", vertelt Brobbey aan ESPN. "En dat deden de supporters ook, ik kan ze geen ongelijk geven. Na de wedstrijd was het erg stil in de kleedkamer. We stonden met 2-0 achter, maar wisten terug te komen tot 2-3. En dan ineens staat het weer 4-3. Op deze manier win je nooit wedstrijden", verzucht de talentvolle spits, die onlangs zijn debuut maakte voor het Nederlands elftal. "Maar ja, we moeten elkaar blijven steunen."

Brobbey vertelt dat hij steeds meer een leidende rol probeert te vervullen binnen Ajax. "De laatste tijd ben ik wat meer aan het praten. Samen met jongens als Berghuis, Kenneth Taylor, Pasveer, Stevie Bergwijn en Devyne Rensch, die al langer bij de club zijn. We hebben ook twaalf nieuwe spelers in het team. Ik denk dat zij dit soort situaties nog nooit hebben meegemaakt..."

"Zou de spelers ook flink de huid volgescholden hebben"🤬

— ESPN NL (@ESPNnl) 24 oktober 2023