×
Home Livescore

Explosieve confrontatie dreigt tussen Lens en PSV fans

Explosieve confrontatie dreigt tussen Lens en PSV fans
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 24 oktober 2023 19:08 uur

In het bruisende Lens hangt er een gespannen sfeer in de lucht voor de langverwachte Champions League-wedstrijd tussen RC Lens en PSV. De stad wordt overspoeld door fanatieke supporters van beide clubs, wat de autoriteiten genoodzaakt heeft om een veiligheidsperimeter op te zetten. De politie staat paraat om een mogelijke confrontatie tussen de rivaliserende fans te voorkomen.

Helaas is het niet alleen de spanning die de gemoederen bezighoudt. Er wordt namelijk heen en weer gegooid met vuurwerk, wat de situatie nog explosiever maakt. Volgens betrouwbare bronnen uit Frankrijk heeft de politie zelfs traangas moeten inzetten tegen een groep van enkele honderden Nederlandse hooligans.

Deze onrustige gebeurtenissen werpen een schaduw over de sportieve strijd die vanavond zal plaatsvinden. Beide teams staan te popelen om hun krachten te meten op het veld, maar de veiligheid van spelers en supporters staat uiteraard voorop. De autoriteiten zullen er alles aan doen om de rust te bewaren en een veilige omgeving te creëren voor iedereen die van het voetbalspektakel wil genieten.