×
Home Livescore

Vertrek Pusic bij Feyenoord zorgt voor extra werk Hulshoff

Vertrek Pusic bij Feyenoord zorgt voor extra werk Hulshoff
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 24 oktober 2023 20:16 uur

In een verrassende wending van gebeurtenissen, heeft Marino Pusic besloten om Feyenoord te verlaten en zijn geluk te beproeven bij Shakhtar Donetsk. Dit nieuws werd met veel verbazing ontvangen door de technische staf van Feyenoord, met name door Sipke Hulshoff.

Tijdens een persconferentie ter voorbereiding op het Champions League-duel met SS Lazio, gaf Arne Slot, de trainer van Feyenoord, een knipoog en onthulde hij dat Hulshoff nu voor een grote uitdaging staat. "Het lijkt erop dat Sipke wat harder moet gaan werken", lachte Slot. "Hoewel hij altijd al hard werkt, zal hij nu nog minder tijd thuis doorbrengen. Misschien moet ik zijn familie even informeren dat hij nog meer afwezig zal zijn dan voorheen."

Het oorspronkelijke plan was dat Pusic op dinsdag Lazio zou presenteren, maar die taak is nu aan Hulshoff overgedragen. Slot vermoedt dat Hulshoff zijn eigen stempel op de presentatie zal drukken en dat hij gisterenavond nog een aantal wedstrijden heeft bekeken om zich voor te bereiden.

Deze onverwachte wending in het trainerschap van Feyenoord heeft de voetbalwereld op zijn kop gezet. Het is nu aan Hulshoff om te bewijzen dat hij klaar is voor deze nieuwe uitdaging en om Feyenoord naar succes te leiden in de Champions League.