×
Home Livescore

Joey Veerman wil landskampioen worden met PSV, maar sluit vertrek niet uit

Joey Veerman wil landskampioen worden met PSV, maar sluit vertrek niet uit
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 9 augustus 2023 09:36 uur

Joey Veerman sluit een mogelijk vertrek bij PSV deze zomer niet volledig uit, maar hij laat tegelijkertijd weten dat hij graag in Eindhoven wil blijven. De middenvelder heeft een duidelijk doel voor ogen: landskampioen worden.

Veerman maakte een indrukwekkend debuutseizoen door bij PSV. Hoewel er ook wedstrijden waren waarin hij minder opviel, ontkent hij dat er problemen waren met Ruud van Nistelrooij. "Iedereen zegt dat omdat ik na de winterstop drie wedstrijden op de bank heb gezeten, maar daar had hij zijn redenen voor. Dat heeft niets te maken met dat we elkaar niet zouden mogen. Het loopt met deze trainer (Peter Bosz, red.) ook gewoon soepel", aldus Veerman na de wedstrijd tegen Sturm Graz (4-1 overwinning) in gesprek met Veronica.

Als hem wordt gevraagd of een vertrek bij PSV realistisch is, antwoordt de Oranje-international: "Pfoe. Dat is een goede vraag. Ik weet het niet. Ik heb het naar mijn zin bij PSV en er speelt niets. Dan kom ik met een standaard antwoord: je weet nooit wat er gebeurt. Als er een club met dertig miljoen euro komt, kan ik het niet tegenhouden als PSV me dan wil laten gaan."

Veerman is op sportief vlak nog niet klaar in Eindhoven. "Ik wil in ieder geval kampioen worden met PSV. Ik ben twee keer tweede geworden en dat begint te vervelen." Het nieuwe Eredivisie-seizoen begint komende zaterdag, waar Veerman en zijn teamgenoten het opnemen tegen FC Utrecht om 16.30 uur.