×
Home Livescore

PSV teleurstellend in Champions League: Sneijder ziet weinig perspectief

PSV teleurstellend in Champions League: Sneijder ziet weinig perspectief
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 24 oktober 2023 23:56 uur

Wesley Sneijder uit zijn twijfels over de kansen van PSV om te overwinteren in de Champions League. De voormalige Oranje-international was niet onder de indruk van het optreden van de Eindhovenaren tegen RC Lens (1-1).

"PSV heeft het maximale eruit gehaald met een gelijkspel. Ik denk dat ze een punt hebben gewonnen", aldus Sneijder bij RTL7. Hij ziet weinig perspectief voor de komende wedstrijd in het Philips Stadion. "Ik heb vanavond geen perspectief gezien en ik ben bang dat het thuis ook niet gaat lukken tegen deze fysieke en stugge ploeg. PSV was slordig aan de bal, wat normaal gesproken hun kracht is. Op het middenveld moeten ze de strijd winnen, maar Lens kwam er steeds doorheen."

Sneijder heeft ook kritiek op het team van Peter Bosz. "Misschien moeten ze het punt koesteren, maar dan wel met z'n allen. Nu liepen er een paar spelers vooruit en een paar spelers terug." De voormalige Ajacied is ook niet te spreken over André Ramalho. "Bij de 1-1 liet Ramalho de spits zo voor hem komen. Geef hem desnoods een duwtje. Hij maakt geen zekere indruk. Het zijn details, maar op het niveau van de Champions League kan dit een wedstrijd beslissen."

Ook Theo Janssen is van mening dat PSV niet tevreden kan zijn. "Bosz zal teleurgesteld zijn. Ze hadden een man te weinig op het middenveld. Het probleem lag vooral bij de verdediging die niet durfde aan te sluiten. Dat was het probleem van PSV. Het plan is dus niet goed uitgevoerd door de spelers en daar zal Bosz kritisch op zijn. Het was geen aantrekkelijke wedstrijd om naar te kijken."