×
Home Livescore

Joey Veerman: PSV moet 'volwassener' zijn voor Champions League

Joey Veerman: PSV moet 'volwassener' zijn voor Champions League
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 25 oktober 2023 00:16 uur

Joey Veerman blijft optimistisch over de kansen van PSV om te overwinteren in de Champions League. De middenvelder van de Eindhovenaren erkent dat hij en zijn teamgenoten het zwaar hadden tegen het fysiek sterke RC Lens, maar hij is van mening dat ze volwassener moeten spelen.

Volgens Veerman had PSV meer kunnen bereiken, hoewel hij het gelijkspel niet als onverdiend bestempelt. Toch blijft er een gevoel van teleurstelling hangen als hij denkt aan de kansen die PSV kreeg na de gelijkmaker van Lens. "Na de 1-1 waren we heel dichtbij met mijn vrije trap en de kopballen van Ramalho en Luuk", aldus de middenvelder voor de camera van RTL 7.

"In de tweede helft was het een soort zwembad", vervolgt Veerman. "We probeerden aan te vallen, maar zij kwamen elke keer gevaarlijk uit op de counter. We wisten dat dit soort wedstrijden lastig zouden zijn, maar we blijven erin geloven." De spelmaker van PSV was vooral onder de indruk van de fysieke kracht van de Franse tegenstander. "Ze hadden een reusachtige verdediger. Als je kopduels wint van Luuk (De Jong, red.), dan ben je echt goed in de lucht. En de rechtsback was ontzettend snel. Ze zaten constant kort op ons. Als we meer in beweging waren gekomen, hadden we hier meer kunnen bereiken. Het is jammer dat we de 0-1 voorsprong niet konden vasthouden, daar moeten we volwassener in worden, denk ik."