×
Home Livescore

Feyenoord casht flink door vertrek assistent-trainer naar Shakhtar Donetsk

Feyenoord casht flink door vertrek assistent-trainer naar Shakhtar Donetsk
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 25 oktober 2023 07:32 uur

Volgens een betrouwbare bron zal Feyenoord naar verluidt een aanzienlijk bedrag binnenhalen door het vertrek van Marino Pusic. Deze voormalige assistent-trainer van Arne Slot heeft zijn eerste training als hoofdcoach van Shakhtar Donetsk succesvol afgerond en zal al snel plaatsnemen op de bank tijdens het duel met FC Barcelona.

Het gerucht gaat dat Feyenoord maar liefst 1.25 miljoen euro zal ontvangen voor de diensten van Pusic. Een behoorlijk bedrag in deze tijd, zeker gezien het feit dat het hier om een assistent-trainer gaat. Woensdag zal de 52-jarige coach meteen voor de leeuwen worden gegooid. Binnen vier dagen maakt hij de overgang van assistent naar hoofdtrainer, en dat nog wel tijdens een Champions League-wedstrijd in Camp Nou tegen Barcelona.

Hoewel het vertrek van Pusic vervelend is voor Feyenoord, gunnen onder andere Slot en Dennis te Kloese het de geboren Bosniƫr wel. Te Kloese zal nu op zoek moeten naar een nieuwe assistent voor het eerste elftal, maar het is nog onbekend hoe en door wie deze positie zal worden ingevuld. Woensdag speelt Feyenoord ook nog eens een Champions League-wedstrijd, thuis tegen SS Lazio.

Het moge duidelijk zijn dat Feyenoord flink zal cashen door het vertrek van Pusic. Een onverwachte wending in het trainerslandschap die zowel voor Feyenoord als voor Pusic zelf interessante kansen met zich meebrengt.