×
Home Livescore

Luuk de Jong en Peter Bosz kritisch op scheidsrechter Petrescu

Luuk de Jong en Peter Bosz kritisch op scheidsrechter Petrescu
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 25 oktober 2023 08:32 uur

Luuk de Jong en Peter Bosz uiten hun ongenoegen over de scheidsrechterlijke beslissingen tijdens de wedstrijd tussen RC Lens en PSV. Beide heren zijn van mening dat scheidsrechter Radu Petrescu meer bescherming had moeten bieden aan de aanvallers van PSV.

De Jong, die na de wedstrijd zijn frustratie uitte tijdens de persconferentie, benadrukte dat hij niet te veel wilde klagen. Hij gaf echter aan dat de scheidsrechter soms meer aandacht had moeten besteden aan de bescherming van de aanvallers. Bij elke poging om een loopactie te maken, kreeg hij naar eigen zeggen een flinke duw of beuk te verduren. De Jong accepteerde echter dat dit de beslissing van de scheidsrechter was en dat ze ermee moesten omgaan.

Ook Bosz, die tijdens dezelfde persconferentie het woord nam, was kritisch op de arbiter. Hij wees erop dat De Jong veel schoppen had gekregen en dat hij niet voldoende werd beschermd door de scheidsrechter. Bosz gaf aan dat De Jong er in de rust behoorlijk gehavend uitzag en hij hoopte dat ze in Eindhoven beter beschermd zouden worden.

Het is duidelijk dat zowel De Jong als Bosz teleurgesteld waren over de scheidsrechterlijke beslissingen tijdens de wedstrijd. Ze hopen dat er in de toekomst meer aandacht zal worden besteed aan de bescherming van de aanvallers, zodat ze hun spel op een eerlijke en veilige manier kunnen spelen.