×
Home Livescore

Pascal Jansen flirt met Schotse topclub, maar blijft trouw aan AZ

Pascal Jansen flirt met Schotse topclub, maar blijft trouw aan AZ
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 25 oktober 2023 18:08 uur

Pascal Jansen, de bekende voetbalcoach van AZ, heeft onlangs gereageerd op de geruchten rondom de interesse van Rangers FC. Hoewel de Schotse club in oktober even aan zijn mouw trok, besloot Jansen uiteindelijk in Alkmaar te blijven. Toch hoopt hij stiekem ooit voor een echte topclub te kunnen werken.

In een interview met Sky Sports besprak Jansen openhartig de korte flirt met Rangers. "Het was interessant om te horen", aldus de trainer. "Er zijn clubs waar je graag wilt winnen en clubs waar je móét winnen. Bij AZ heb ik echter altijd al die druk gevoeld. Ik leg ontzettend veel druk op mezelf."

Hoewel Jansen de interesse van Rangers vleiend vond, weigert hij een toekomstige stap hogerop uit te sluiten. "Natuurlijk was het een enorme eer", geeft hij toe. "Rangers is een gigantische club en ik ben ook ambitieus. Ik heb dromen. Maar dat betekent niet dat mijn werk in Alkmaar nu anders is. Ik ben op dit moment erg blij met mijn baan. Ook al zijn we kleiner dan de drie grote clubs in Nederland, we streven er altijd naar om prijzen te pakken", besluit Jansen vol vertrouwen.