×
Home Livescore

RC Lens en coach Franck Haise tevreden met gelijkspel tegen PSV in Champions League

RC Lens en coach Franck Haise tevreden met gelijkspel tegen PSV in Champions League
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 25 oktober 2023 18:24 uur

Trainer Franck Haise van RC Lens en zijn team zijn tevreden met het gelijkspel tegen PSV in de Champions League. Ze genieten volop van de spannende wedstrijden in het Europese hoofdtoernooi.

"Ondanks dat we altijd proberen om elke wedstrijd te winnen, zijn we blij met dit punt", aldus verdediger Kevin Danso na afloop. "We geven altijd alles, vooral omdat onze supporters ons altijd steunen. Helaas lukte het vanavond niet. Maar we kunnen veel leren van deze wedstrijd. De Jong heeft veel ervaring en speelt slim met zijn lichaam."

Trainer Frank Haise is vooral blij met de veerkracht van zijn team. "Hoewel we een goede start hadden, hadden we het moeilijk. Het lukte ons niet om zowel verdedigend goed te spelen als de bal terug te veroveren en ons eigen spel te spelen. Maar als we even niet kunnen doen wat we moeten doen, moeten we ons karakter tonen. De drievoudige wissel was bedoeld om meer initiatief te tonen en het team nieuw leven in te blazen."

Jonathan Gradit geniet van de avonden in de Champions League met zijn team. "We hebben nog drie wedstrijden te gaan en staan op de tweede plaats. Het is een eer om RC Lens op dit niveau te zien spelen. Maar het is geen doel op zich. We moeten ons nu focussen op de volgende wedstrijd tegen PSV."

Op woensdag 8 november speelt PSV thuis tegen RC Lens. De wedstrijd begint om 21.00 uur.