×
Home Livescore

Gimenez maakt droomdebuut in Champions League en ziet Feyenoord als serieuze verrassing

Gimenez maakt droomdebuut in Champions League en ziet Feyenoord als serieuze verrassing
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 25 oktober 2023 22:33 uur

In een spectaculaire wedstrijd maakte Santiago Gimenez zijn langverwachte entree in de Champions League. De jonge spits van Feyenoord liet direct van zich horen door een dubbele treffer op zijn naam te zetten. Na afloop van de wedstrijd tegen SS Lazio (3-1) straalde Gimenez voor de camera van Ziggo en sprak hij over zijn droom die werkelijkheid werd.

"Dit was altijd al mijn droom als kind", glunderde Gimenez. "Ik kon me altijd al zo'n avond voorstellen en nu heeft God me deze kans gegeven. Ik ben ontzettend dankbaar. Het heeft even geduurd voordat ik mocht spelen, maar dit was een geweldige avond", vervolgde de Mexicaanse spits, die terugblikte op zijn drie doelpunten, waarvan de eerste werd afgekeurd. "De eerste was helaas buitenspel, maar bij de tweede had ik niet eens door dat ik scoorde. Ik schoot gewoon en de bal ging erin. De derde goal was een typische spitsengoal. Je moet er gewoon staan en dat deed ik."

Gimenez werd in de tweede helft gewisseld door trainer Arne Slot, die Ayase Ueda inbracht. De spits maakte zich echter geen zorgen over zijn wissel. "Natuurlijk niet. We zijn niet alleen met elf spelers, maar met 22 spelers. We weten dat elke speler die het veld in komt het goed zal doen. Ik respecteer de beslissing van de trainer en ik steun Ayase en al mijn teamgenoten."

Tot slot werd Gimenez gevraagd naar de ambities van Feyenoord in de Champions League dit seizoen. "We kunnen geschiedenis schrijven, we kunnen de grote verrassing zijn dit jaar", besloot de jonge spits, die met Feyenoord op koers ligt voor een plek in de volgende ronde van het toernooi.