×
Home Livescore

Steijn's stille vertrek bij Ajax: geen uitleg, geen communicatie

Steijn's stille vertrek bij Ajax: geen uitleg, geen communicatie
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 25 oktober 2023 23:40 uur

Benjamin Tahirovic heeft onlangs onthullingen gedaan over de mysterieuze vertrek van Maurice Steijn bij Ajax. De middenvelder van de Amsterdammers sprak openhartig voor de camera van Veronica en onthulde dat de voormalige trainer geen enkele uitleg heeft gegeven over zijn abrupte vertrek.

Het vertrek van Steijn kwam voor Tahirovic niet als een totale verrassing. "We hebben acht opeenvolgende wedstrijden verloren, dus het was slechts een kwestie van tijd", aldus de controleur. Hij merkte op dat Steijn niet meer met de spelersgroep heeft gesproken voordat hij vertrok. "Tenminste, niet dat ik weet. Hij heeft ook niets persoonlijk tegen mij gezegd."

Tahirovic had een vrij zakelijke relatie met Steijn. "Hij was er om mij te begeleiden en vertelde me wat ik op en buiten het veld moest doen. Maar het ging niet verder dan dat", legt hij uit. Wat betreft de kritiek die Steijn in de media op hem had geuit, was Tahirovic niet op de hoogte. "Hij heeft dat nooit rechtstreeks tegen mij gezegd. Dus ik weet niet wat hij precies heeft gezegd. Hij heeft niets tegen mij gezegd, dus we hadden geen problemen."

Tahirovic geeft eerlijk toe dat de spelers van Ajax het vertrouwen waren verloren onder leiding van Steijn. "Het is moeilijk om het vertrouwen terug te winnen, maar ik zag gisteren op het veld een nieuwe vonk. De groep was blij en positief. Ik denk dat we morgen iets kunnen laten zien", besluit de Bosniër. Vanavond speelt Ajax een uitwedstrijd tegen Brighton in de Europa League.