×
Home Livescore

Santiago Gimenez schittert in Champions League debuut met Feyenoord

Santiago Gimenez schittert in Champions League debuut met Feyenoord
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 26 oktober 2023 11:16 uur

Het optreden van Santiago Gimenez tijdens de wedstrijd tegen SS Lazio (3-1) wordt wereldwijd breed uitgelicht. Met zijn twee doelpunten speelde de Feyenoord-aanvaller een cruciale rol in de overwinning op de Italiaanse ploeg.

Gimenez maakte zijn debuut in de Champions League en wist direct twee keer het net te vinden. "De Champions League heeft er een nieuwe sensatie bij", kopt het Spaanse AS. "Feyenoord verdiende de overwinning met 3-1, mede dankzij de niet te stoppen Gimenez. Hij vierde zijn debuut in de Champions League met twee doelpunten."

Het Italiaanse SportMediaSet beoordeelt Gimenez met een 7,5 en is vol lof over de Mexicaanse spits. "Hij is de spil van het team van Slot en dat heeft hij bewezen met zijn twee doelpunten. Hij is een geweldige aanvaller. Net als een jaar geleden in de Europa League, is hij nog steeds de sterspeler van Feyenoord."

Ook het Britse The Sun ziet dat Lazio, onder leiding van trainer Maurizio Sarri, "in diepe problemen" verkeerde in Rotterdam. "Gimenez is de held van Feyenoord. Hij scoorde twee keer en Feyenoord kan wel eens de verrassing van de Champions League worden."