×
Home Livescore

Feyenoord schittert tegen Lazio: Zerrouki de ster van de show

Feyenoord schittert tegen Lazio: Zerrouki de ster van de show
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 26 oktober 2023 12:16 uur

Karim El Ahmadi en Mario Been zijn zeer te spreken over het optreden van Feyenoord in de wedstrijd tegen SS Lazio (3-1). Vooral de prestaties van Ramiz Zerrouki worden benadrukt.

Feyenoord was met name voor rust oppermachtig. "Ik heb zelden zo'n indrukwekkende eerste helft gezien op zo'n hoog niveau", verklaart El Ahmadi enthousiast tijdens een interview met Voetbalpraat op ESPN. "Alles klopte gewoon: de druk op de tegenstander, het winnen van duels... Zerrouki speelde buitengewoon goed, net als Gimenez..." Ook het centrale duo, bestaande uit Lutsharel Geertruida en Dávid Hancko, krijgt lof. "Normaal gesproken probeert Lazio combinaties te maken, maar de bal bereikte simpelweg niet de spitsen."

"Ik heb echt genoten van het spel van Feyenoord", vervolgt El Ahmadi, die bijval krijgt van Been. De voormalige trainer is vooral onder de indruk van Zerrouki. "De derde goal was fantastisch, en hij was erbij betrokken. Hij sluit de ruimtes goed af en straalt rust uit...", somt Been op. "Samen met Wieffer speelde hij uitstekend op het middenveld. En met Timber erbij... Het stond als een onverwoestbaar fort."