×
Home Livescore

Feyenoord-trainer Slot looft 'fenomeen' Gimenez na Champions League succes

Feyenoord-trainer Slot looft 'fenomeen' Gimenez na Champions League succes
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 26 oktober 2023 13:16 uur

Feyenoord-coach Arne Slot kan zijn geluk niet op met de aanwezigheid van Santiago Gimenez. De trainer is zich er terdege van bewust dat de Mexicaan, die afgelopen woensdag twee doelpunten maakte tegen SS Lazio in de Champions League, al uitgegroeid is tot een 'legende' in de ogen van de Feyenoord-aanhang.

"De formule is eigenlijk heel eenvoudig: als ons team hem de mogelijkheid geeft om kansen te creëren, dan zal hij ze zonder twijfel afmaken", verklaart Slot tijdens de persconferentie na de wedstrijd.

De prestaties van Gimenez hebben de harten van de Feyenoord-supporters veroverd en zijn naam begint al snel een begrip te worden in het Nederlandse voetbal. Met zijn doeltreffendheid en scherpe blik voor het doel, heeft de jonge Mexicaan zichzelf in de schijnwerpers gezet als een ware sensatie.

Slot is zich bewust van de impact die Gimenez heeft op het team en is vastberaden om zijn talent verder te ontwikkelen. "We moeten ervoor zorgen dat we hem blijven voorzien van de juiste mogelijkheden en hem ondersteunen in zijn groei als speler. Santiago heeft het potentieel om een van de grote namen te worden in het internationale voetbal."

Met Gimenez als een waardevolle aanwinst in het team, kijkt Feyenoord vol vertrouwen naar de toekomst. De supporters kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst in petto heeft voor deze veelbelovende speler, die nu al een onuitwisbare indruk heeft achtergelaten in de geschiedenis van de club.