×
Home Livescore

Jong PSV geeft Babadi speeltijd in Keuken Kampioen Divisie

Jong PSV geeft Babadi speeltijd in Keuken Kampioen Divisie
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 26 oktober 2023 14:48 uur

Jong PSV verwelkomt vrijdagavond een opvallende nieuwkomer in hun team. Isaac Babadi, een achttienjarig talent, zal voor het eerst dit seizoen speelminuten maken in de Keuken Kampioen Divisie. Trainer Peter Bosz heeft besloten om Babadi tijdelijk bij het beloftenteam te laten spelen, maar dit heeft niets te maken met lopende contractonderhandelingen, zo meldt het Eindhovens Dagblad.

Babadi was aan het begin van het seizoen een van de grootste verrassingen bij PSV. Door een blessure heeft hij de afgelopen weken echter weinig speeltijd gehad, waardoor hij belangrijke wedstrijden heeft moeten missen. Om hem weer in vorm te krijgen, heeft Bosz besloten om Babadi op te nemen in de selectie van Jong PSV, dat vrijdag een uitwedstrijd speelt tegen Willem ll. De hoofdmacht van PSV speelt twee dagen later tegen Ajax.

Volgens het ED kan Babadi zich bij Jong PSV weer in de kijker spelen voor een plek in het eerste elftal. Bosz heeft namelijk meerdere opties voor de positie van nummer 10, zoals Guus Til, Malik Tillman en Isamel Saibari. De tijdelijke 'degradatie' van Babadi heeft niets te maken met zijn contractstatus. Hij wil graag zijn verbintenis, die loopt tot medio 2024, verlengen, maar tot nu toe is dat nog niet gelukt. Vanaf januari mag hij met andere clubs praten, tenzij hij voor die tijd een nieuw contract tekent bij PSV. Het lokale medium meldt echter dat dit op korte termijn niet te verwachten valt.