×
Home Livescore

Mamadou Sakho slaat trainer met bezem, samenwerking Montpellier in gevaar

Mamadou Sakho slaat trainer met bezem, samenwerking Montpellier in gevaar
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op donderdag 26 oktober 2023 16:40 uur

Het lijkt erop dat de samenwerking tussen de ervaren centrumverdediger Mamadou Sakho en Montpellier voortijdig tot een einde komt. De 33-jarige Fransman, die eerder uitkwam voor grote clubs als Paris Saint-Germain en Liverpool, heeft naar verluidt zijn trainer Michel Der Zakarian aangevallen met een ongebruikelijk wapen: een bezem.

Sakho, die in zijn carrière 29 keer het Franse shirt mocht dragen, sloot zich twee jaar geleden aan bij Montpellier in de Ligue 1. In het begin was hij een vaste waarde in het team, maar dit seizoen heeft hij tot nu toe slechts zes minuten speeltijd gekregen. Dit heeft de linkspoot duidelijk niet in goede aarde gevallen, en hij heeft zijn ongenoegen hierover op een wel heel opmerkelijke manier geuit richting zijn trainer.

Volgens l'Équipe begon het incident tussen Sakho en Der Zakarian met een verhitte woordenwisseling. De trainer zou zijn speler hebben uitgemaakt voor een 'huilbaby', wat Sakho kennelijk niet kon waarderen. Als reactie hierop zou hij zijn trainer hebben aangevallen met de steel van een bezem. Momenteel loopt er een onderzoek naar het incident. Als Sakho schuldig wordt bevonden, lijkt het vrijwel onvermijdelijk dat zijn contract ontbonden zal worden.