×
Home Livescore

Tranen en triomf: Jonge fan krijgt verlossing na gemiste boodschap van Diaby

Tranen en triomf: Jonge fan krijgt verlossing na gemiste boodschap van Diaby
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 26 oktober 2023 21:48 uur

Een emotioneel moment speelde zich af na de spannende wedstrijd tussen AZ en Aston Villa in de Conference League. Een jonge fan kon zijn tranen niet bedwingen en smeekte om het shirt van Moussa Diaby, die in de laatste minuten van de wedstrijd het veld betrad. Helaas leek de boodschap van de jongen aan Diaby voorbij te gaan. Gelukkig kwamen de stewards te hulp en zorgden ze ervoor dat de jongen alsnog zijn felbegeerde shirt kreeg.

In een overtuigende overwinning versloeg Aston Villa AZ met 1-4 in Alkmaar. Het was een wedstrijd vol actie en spanning, waarbij de bezoekers erin slaagden om de overhand te krijgen. De supporters van AZ waren teleurgesteld, maar de jonge fan in kwestie was vooral gefocust op het verkrijgen van het shirt van zijn idool.

De beelden van het ontroerende moment werden vastgelegd op video, maar om deze te bekijken, moet je eerst op de link in de tweet klikken. Het is een moment dat laat zien hoe belangrijk het is voor jonge fans om een connectie te voelen met hun favoriete spelers en hoe een kleine hulp van anderen een wereld van verschil kan maken.