×
Home Livescore

Historische overwinning voor The Seagulls op Ajax: "Meer goals mogelijk" Hedwiges Maduro vervangt Steijn als interim-trainer bij Ajax Van Hecke: "Ajax's worsteling is pijnlijk om te zien"

Historische overwinning voor The Seagulls op Ajax:
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op vrijdag 27 oktober 2023 09:01 uur

Voor de verrassende winnaar van de wedstrijd, wiens naam we niet kunnen onthullen, was de overwinning op een bekende Nederlandse club een historische mijlpaal. Het was de allereerste keer dat deze club zegevierde in een Europees duel. In het hart van de verdediging van de winnende ploeg speelt een speler genaamd Jan Paul van Hecke, die in een interview met een sportzender aangaf dat zijn team mogelijk nog meer doelpunten had kunnen maken.

Na het vertrek van de voormalige trainer Maurice Steijn, heeft een interim-trainer genaamd Hedwiges Maduro momenteel de leiding bij de club waarvan we de naam niet kunnen noemen. Het was dan ook onmogelijk om te voorspellen hoe deze club zou spelen tegen de winnaar van de wedstrijd. Desondanks gaf Van Hecke aan dat zijn team vertrouwde op hun eigen kracht. "We vertrouwden op ons eigen spel, zoals we altijd doen. Ik was wel enigszins verrast, vooral omdat we met 2-0 voor stonden. Dan verwacht je dat de tegenstander meer druk zal zetten, maar dat viel eigenlijk wel mee. Misschien hadden we nog meer doelpunten kunnen maken, maar het belangrijkste waren de drie punten. Die moesten we binnenhalen."

De Zeeuwse verdediger is niet blij met de huidige situatie van de club waarvan we de naam niet kunnen noemen. "In Nederland hopen we altijd dat de topclubs het goed doen, ook in Europa. Dat geeft ons een gevoel van trots ten opzichte van andere landen. Maar nu heeft deze club het moeilijk. Voor ons was het echter een goed moment om tegen hen te spelen. Ik ben blij met de behaalde punten, maar ja, deze club... Met 35 landstitels, Europa Cups en talloze bekers is het pijnlijk om te zien hoe ze momenteel presteren."