×
Home Livescore

Jürgen Klopp vol lof over Gravenberch na Europa League-duel

Jürgen Klopp vol lof over Gravenberch na Europa League-duel
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 27 oktober 2023 10:32 uur

Liverpool-manager Jürgen Klopp is vol lof over de prestaties van Ryan Gravenberch, die tijdens het Europa League-duel van Liverpool met Toulouse indruk maakte. Klopp ziet dat de jonge Nederlander zich steeds verder ontwikkelt.

Na zijn optreden tegen Toulouse, waarbij hij ook een doelpunt maakte, ontving Gravenberch lovende kritieken van de Engelse pers. Ook Klopp is erg positief. "Ik vind hem zowel als persoon als speler geweldig", aldus de Duitse manager. Hij merkt dat de voormalige Ajax-speler steeds meer zelfvertrouwen krijgt. "Het is prachtig om te zien hoe hij in zichzelf begint te geloven. Dat is cruciaal voor elke speler, maar zeker voor een jonge speler zoals hij", voegde hij toe tijdens de persconferentie na de wedstrijd.

Bij TNT Sports ging Klopp dieper in op het optreden van Gravenberch. "Zijn eerste aanname is ongelooflijk, net als zijn versnelling met de bal. Ik ben blij dat hij weer plezier heeft in het voetbal, en hij heeft nog niet eens zijn volledige potentieel bereikt. Het mooie is dat hij nog veel kan verbeteren." Aankomende zondag zal blijken of de Oranje-international weer een basisplaats krijgt van Klopp in de wedstrijd tegen Nottingham Forest, die om 15.00 uur gespeeld wordt.

🤯🔺Ryan Gravenberch scoort na enorme blunder van Darwin Núñez 🙌

— ESPN NL (@ESPNnl) 26 oktober 2023