×
Home Livescore

Xavi krijgt geweldig nieuws voor El Clásico

Xavi krijgt geweldig nieuws voor El Clásico
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 27 oktober 2023 12:32 uur

Xavi, de voormalige sterspeler van FC Barcelona, werd vrijdagochtend verrast met buitengewoon positief nieuws toen hij het trainingscomplex van de club betrad. In de aanloop naar de legendarische wedstrijd El Clásico, waarin Barcelona het opneemt tegen aartsrivaal Real Madrid, kregen maar liefst vier belangrijke spelers groen licht om weer mee te trainen. Het gaat hierbij om niemand minder dan Frenkie de Jong, de Nederlandse sensatie, de doelpuntenmachine Robert Lewandowski, de verdedigende kracht Jules Koundé en de jonge ster Pedri.

Deze ontwikkeling komt als een aangename verrassing, aangezien aanvankelijk werd verwacht dat geen van deze vier spelers in staat zou zijn om deel te nemen aan het duel tegen Real Madrid. Echter, het is nog onduidelijk of het viertal ook daadwerkelijk fit genoeg zal zijn om aan de aftrap te verschijnen. De medische staf van Barcelona zal nauwlettend hun herstelproces volgen en uiteindelijk beslissen of ze klaar zijn voor de strijd tegen de eeuwige rivalen.

De wedstrijd tussen Barcelona en Real Madrid staat gepland voor zaterdag om 16.15 uur. De fans van beide clubs zullen in spanning afwachten of deze vier sleutelspelers in staat zullen zijn om hun team te versterken in dit epische duel. De rivaliteit tussen Barcelona en Real Madrid is al decennialang een bron van intense emoties en onvergetelijke momenten, en de mogelijke terugkeer van deze spelers voegt alleen maar meer vuur toe aan het al brandende vuur van deze historische confrontatie.