×
Home Livescore

PSV roept supporters op voor positieve steun in topper tegen Ajax

PSV roept supporters op voor positieve steun in topper tegen Ajax
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 27 oktober 2023 13:48 uur

PSV roept de supporters op om zondag massaal aanwezig te zijn bij de wedstrijd tegen Ajax. De clubleiding hoopt op een overweldigende steun van de fans, maar benadrukt dat dit op een positieve manier moet gebeuren.

De Eindhovense club heeft genoeg van incidenten met supporters en wil daarom een duidelijke boodschap overbrengen. Geen antisemitische of discriminerende spreekkoren, geen voorwerpen op het veld gooien, geen vuurwerk afsteken of ander gedrag dat de club schaadt of de wedstrijd negatief beïnvloedt. PSV wil dat de ogen van de voetbalwereld op hen gericht zijn en dat de supporters de club op een positieve manier steunen, zoals ze altijd doen.

De wedstrijd tegen Ajax is van groot belang voor PSV. Ze hopen hun tiende overwinning op rij in de Eredivisie te behalen. Het is een cruciale wedstrijd en de club rekent op de maximale en positieve ondersteuning van de fans. PSV roept de supporters op om samen een fantastische voetbalmiddag te beleven.

Zondag staat er dus een spannende wedstrijd op het programma. PSV vraagt alle supporters om het team maximaal en op een positieve manier te ondersteunen. Samen maken ze er een geweldige voetbalmiddag van!