×
Home Livescore

PSV mist Bella-Kotchap en Lang door blessures tegen Ajax

PSV mist Bella-Kotchap en Lang door blessures tegen Ajax
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 27 oktober 2023 14:56 uur

PSV moet het voorlopig stellen zonder de diensten van Armel Bella-Kotchap. De talentvolle verdediger, die momenteel op huurbasis speelt bij Southampton, heeft helaas opnieuw een schouderblessure opgelopen. Dit betekent dat hij onder andere de wedstrijd tegen Ajax aan zich voorbij moet laten gaan. Ook Noa Lang zal niet beschikbaar zijn voor deze wedstrijd.

De schouderproblemen van Bella-Kotchap hebben er al voor gezorgd dat hij de duels met Fortuna Sittard en RC Lens heeft moeten missen. Peter Bosz, de trainer van PSV, gaf tijdens de persconferentie aan dat de verdediger voorlopig niet beschikbaar zal zijn. Of er een operatie nodig is, laat hij over aan de club. Naar verwachting zal hier begin volgende week meer duidelijkheid over komen.

Volgens bronnen zoals Voetbal International en het Eindhovens Dagblad overweegt PSV om een nieuwe verdediger aan te trekken. De Amerikaanse speler Miles Robinson staat hoog op het verlanglijstje van de club.

Wat betreft Noa Lang is er iets meer positief nieuws te melden. Hij is weer begonnen met trainen, zij het nog niet met het team. Zijn revalidatie verloopt voorspoedig, maar het is lastig in te schatten hoelang het nog zal duren voordat hij weer volledig fit is. In ieder geval zal hij zondag niet in actie komen. Volgens eerdere berichten van het Eindhovens Dagblad zal de linksbuiten waarschijnlijk pas na de interlandperiode weer aansluiten bij het team.