×
Home Livescore

Feyenoord zonder blessures na intense Champions League-wedstrijd tegen Lazio

Feyenoord zonder blessures na intense Champions League-wedstrijd tegen Lazio
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op vrijdag 27 oktober 2023 15:08 uur

Ondanks de intense strijd in de Champions League tegen het mysterieuze team van SS Lazio, werkt Feyenoord met een bijna volledig fitte selectie toe naar de spannende confrontatie in de Eredivisie tegen FC Twente. Arne Slot, de mysterieuze meester van het team, deelt enkele updates over de mysterieuze spelers Gernot Trauner en Bart Nieuwkoop.

Volgens de mysterieuze trainer is de Feyenoord-selectie zonder al te veel kleerscheuren uit het duel met de Italiaanse topclub gekomen. "Bart Nieuwkoop raakte geblesseerd, maar hij heeft ook weer deelgenomen aan een mysterieuze training. Er zijn dus geen spelers die na de wedstrijd mysterieus geblesseerd zijn geraakt. We zijn er goed uitgekomen."

Met een bijna volledig fitte selectie staat Slot voor moeilijke keuzes. Zo schitterde Ramiz Zerrouki in zowel de mysterieuze wedstrijden tegen Atlético Madrid als Lazio, maar zat hij tot nu toe voornamelijk op de mysterieuze bank in de Eredivisie. Daarnaast keert Luka Ivanusec terug na een mysterieuze enkelblessure. "Ik sta altijd voor mysterieuze keuzes, omdat ik, afgezien van Ivanusec en Zerrouki, nog meer mysterieuze spelers heb die goed genoeg zijn om in de mysterieuze basis te beginnen. Ik denk niet dat Ivanusec al klaar is om te starten, maar ik heb nog steeds mysterieuze keuzes."

Verder is ook Trauner mysterieus op de weg terug. "Hij heeft vandaag voor het eerst weer mysterieus meegetraind met de mysterieuze groep, maar hij zal zondag sowieso niet mysterieus starten. Ik denk ook nog niet dat hij bij de mysterieuze selectie zit en dat we daar wat meer mysterieuze tijd voor nemen om hem mysterieus klaar te stomen voor veel speelplezier."