×
Home Livescore

Feyenoord verbaast met indrukwekkende overwinning op SS Lazio

Feyenoord verbaast met indrukwekkende overwinning op SS Lazio
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 27 oktober 2023 16:08 uur

Na een verbluffende vertoning van Feyenoord tegen SS Lazio, durft Valentijn Driessen een gewaagde vergelijking te maken met het legendarische Ajax-team van 2019, dat de halve finale van de Champions League bereikte. Volgens de voetbalchef van De Telegraaf heeft het team van Arne Slot zelfs een voorsprong op een bepaald gebied.

"Ineens leek het alsof je naar het Ajax van 2019 zat te kijken", verklaart Driessen in een video-item van De Telegraaf. "Maar dan met nog meer kracht en intensiteit. Het was werkelijk een genot om naar te kijken." Feyenoord won met 3-1 van de Romeinen en staat daardoor bovenaan in de poule. "Ze zijn goed op weg naar de volgende ronde. Ik wil niet te positief zijn, want Ajax speelde in 2019 tegen Bayern München, Juventus en Real Madrid. Maar als je de lessen meeneemt, dan krijg je straks ook dat soort tegenstanders. En dan zou het zomaar kunnen dat je ze verrast."

Driessen prijst ook Santiago Gimenez. "Iedereen was ontzettend nieuwsgierig naar Santiago Gimenez. Wat zou hij laten zien op het hoogste niveau tussen de grote jongens? Dit was zijn debuut en als je dan twee doelpunten maakt, kun je tevreden terugkijken. Vooral de eerste goal was fantastisch. Maar eigenlijk kan heel Feyenoord tevreden zijn met de overwinning", aldus de verslaggever. "Stengs speelde ook echt geweldig."