×
Home Livescore

Vivianne Miedema maakt succesvolle comeback bij Oranje Leeuwinnen!

Vivianne Miedema maakt succesvolle comeback bij Oranje Leeuwinnen!
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 27 oktober 2023 23:32 uur

In een spectaculaire comeback heeft Vivianne Miedema vrijdagavond haar langverwachte rentree gemaakt bij het Nederlandse vrouwenvoetbalteam. Na een slopende periode van meer dan tien maanden blessureleed, stond de topspits eindelijk weer op het veld tijdens het Nations League-duel tegen Schotland. En wat een terugkeer was het! De Oranje Leeuwinnen domineerden de wedstrijd en wonnen overtuigend met 4-0.

Het was een zware tijd voor Miedema, die bijna een jaar lang ernstig geblesseerd was. Hierdoor moest ze helaas het WK van afgelopen zomer aan zich voorbij laten gaan. Maar nu is ze terug en sterker dan ooit tevoren. Tegen de Schotten maakte ze haar langverwachte opwachting in het Oranje-shirt, wat een emotioneel moment was voor zowel Miedema als haar fans.

Hoewel Miedema zelf niet tot scoren kwam, was ze van onschatbare waarde voor het team. De doelpunten werden gescoord door Daniëlle van de Donk, Esmee Brugts en Lineth Beerensteyn, die maar liefst twee keer het net wist te vinden. Het was een collectieve prestatie waarbij Miedema haar teamgenoten op briljante wijze ondersteunde en kansen creëerde.

Voor degenen die de magie van Miedema's rentree willen herbeleven, is er een video beschikbaar. Klik op de tekst in de Tweet (X) om de beelden te bekijken en te genieten van de onvergetelijke momenten die deze wedstrijd heeft opgeleverd.