×
Home Livescore

Boscagli: PSV-kampioen worden voordat ik vertrek uit Eindhoven

Boscagli: PSV-kampioen worden voordat ik vertrek uit Eindhoven
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zaterdag 28 oktober 2023 08:49 uur

Olivier Boscagli heeft grote ambities voor zowel zichzelf als PSV. De 25-jarige Fransman heeft laten weten dat hij pas aan een vertrek uit Eindhoven denkt als hij kampioen is geworden, zo meldt hij aan De Telegraaf.

Na een zware blessure is Boscagli weer helemaal terug. "Dit is al mijn vijfde seizoen hier. Er zijn maar weinig spelers die zo lang bij PSV zijn gebleven, alleen Jordan Teze", vertelt de verdediger aan de krant. "Ik ben er trots op dat ik deze status heb bereikt. Het laat zien dat ik me hier heel erg thuis voel. Voor mij is het ook belangrijk dat ik hier al de beker en de Johan Cruijff Schaal heb gewonnen, respectievelijk twee en drie keer, maar nog niet het kampioenschap. Ik wil echt graag de titel winnen voordat ik hier wegga. Dat is iets wat ik nog wil bereiken. De goede start van het seizoen geeft me vertrouwen dat het dit jaar mogelijk is, maar het is nog maar het begin."

Maar dat is niet het enige doel dat Boscagli voor ogen heeft. "Ik weet dat het erg moeilijk is vanwege de sterke concurrentie, maar het is mijn droom om voor het Franse nationale team te spelen. Vanaf de O17 heb ik in alle nationale jeugdelftallen gespeeld met spelers als Kylian Mbappé, Marcus Thuram en Ousmane Dembélé. In die tijd speelde ik als linksback en kon ik altijd Dembélé aanspelen, die dan een geweldige actie maakte. Het dragen van het shirt van Les Bleus is iets wat ik absoluut nog wil bereiken in mijn carrière."