×
Home Livescore

FC Twente vreest ongeslagen status te verliezen tegen indrukwekkend Feyenoord

FC Twente vreest ongeslagen status te verliezen tegen indrukwekkend Feyenoord
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 28 oktober 2023 10:32 uur

Trainer Joseph Oosting van FC Twente staat voor een enorme uitdaging om de ongeslagen status van zijn team te behouden. Na het zien van het Champions League-duel tussen Feyenoord en SS Lazio, is Oosting onder de indruk van de prestaties van de landskampioen. "Ik was niet geschrokken, maar eerder vol bewondering", vertelt Oosting aan TC Tubantia. "Feyenoord heeft een internationaal team met veel kwaliteit. Vooral Zerrouki maakte indruk tegen Lazio. Wat een durfal met de bal."

Desondanks geeft Oosting zich niet zomaar gewonnen. "Niemand is perfect, toch? We hebben bewondering voor Feyenoord, maar ze zijn ook maar mensen. We zullen zien wat er gebeurt. Iedereen praat over Feyenoord en ze hebben alle wapens die voetbal zo mooi maken. Maar juist dat maakt de uitdaging voor ons des te mooier. We zullen er alles aan doen en ons optimaal voorbereiden."

Om zich voor te bereiden, heeft Oosting zichzelf opgesloten in zijn kantoortje in zijn huis in Emmen. "Mijn assistenten werden gek van me. Ik stuurde ze constant videoclips van verschillende situaties, zoals het zoeken van de nummer 6, het wisselen van kant en de acties van Hartman en Stengs."

Het is nog onduidelijk of Michel Vlap weer fit genoeg is om te spelen. Oosting neemt daar dit weekend een beslissing over.