×
Home Livescore

Forbs: "Ajax blijft strijden voor landstitel ondanks achterstand"

Forbs:
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 28 oktober 2023 11:48 uur

In een recent interview met een Nederlandse krant heeft Carlos Forbs zijn vertrouwen uitgesproken in de kansen van Ajax om dit seizoen de landstitel te veroveren. Ondanks de moeilijke situatie waarin de club zich momenteel bevindt, weigert de Portugese vleugelaanvaller zijn doel op te geven.

"Je zult mij nooit horen zeggen dat ik niet voor de titel ga", verklaarde Forbs vastberaden over de kampioenskansen van Ajax. "Het is zwaar, zowel voor de supporters als voor ons. Maar ik heb vertrouwen in de groep en de staf. We groeien langzaam maar zeker naar een hoog niveau. Het seizoen is nog lang." Op dit moment staat Ajax al 22 punten achter op koploper PSV.

Alsof dat nog niet genoeg uitdaging is, staat Ajax komende zondag ook nog eens tegenover PSV. Voor Forbs is dit een bijzonder belangrijke wedstrijd, aangezien hij speciaal voor deze uitdaging de overstap maakte van Manchester City naar Ajax. "Dit wordt de grootste wedstrijd uit mijn carrière tot nu toe. Ik kijk er enorm naar uit. Ik wist al dat Ajax veel waarde hecht aan jeugd. Toen ik hoorde over hun plannen, dacht ik: 'oké, ik wil mijn geluk bij deze club beproeven'."

Met zijn vastberadenheid en optimisme hoopt Forbs een positieve bijdrage te kunnen leveren aan het team en de club naar nieuwe hoogten te stuwen. Hoewel de situatie momenteel uitdagend is, gelooft hij dat Ajax nog steeds kans maakt op de landstitel. Het belooft een spannend seizoen te worden voor de Amsterdammers.