×
Home Livescore

Wraakactie tegen Lukaku verboden: Fluitjes uit stadion verbannen!

Wraakactie tegen Lukaku verboden: Fluitjes uit stadion verbannen!
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 28 oktober 2023 13:16 uur

De politie heeft een opmerkelijke actie van de fanatieke supporters van Internazionale tegen Romelu Lukaku verboden. De aanhang van de Milanezen had namelijk maar liefst 30.000 fluitjes klaarliggen om de spits genadeloos uit te fluiten. Helaas voor hen heeft de politie hier een stokje voor gestoken.

Het was AS Roma die een klacht indiende bij de politie, waarna de hoofdcommissaris besloot om de fluitjes te verbannen uit het stadion. De fans hadden namelijk opgeroepen om bij elk balcontact van Lukaku massaal op de fluit te blazen. Maar volgens de politie kunnen deze fluitjes het werk van de scheidsrechter en het verloop van de wedstrijd beïnvloeden.

De haat jegens Lukaku bij Inter is ontstaan door zijn gesprekken met rivalen van de club tijdens de afgelopen transferperiode. Dit heeft ervoor gezorgd dat de aanhang van Internazionale woedend is over het besluit van de politie in Milaan. Ze wijzen erop dat twee jaar geleden bij een wedstrijd van Fiorentina maar liefst 10.000 fluitjes wel waren toegestaan toen Juventus-spits Dusan Vlahovic werd uitgefloten na zijn transfer naar Juve. Volgens de harde kern van Inter is de wet blijkbaar niet voor iedereen hetzelfde.