×
Home Livescore

Feyenoord klaar voor belangrijk Eredivisie-duel na indrukwekkend Champions League-optreden

Feyenoord klaar voor belangrijk Eredivisie-duel na indrukwekkend Champions League-optreden
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 28 oktober 2023 14:32 uur

Na een spectaculaire vertoning in de Champions League tegen SS Lazio, staat Feyenoord voor een belangrijk duel in de Eredivisie tegen FC Twente. Trainer Arne Slot lijkt niet langer om de getalenteerde Ramiz Zerrouki heen te kunnen.

Zerrouki, die deze zomer de overstap maakte van Twente naar Feyenoord, was een van de uitblinkers tegen de Romeinen. Ook tegen Atlético Madrid maakte hij al een sterke indruk. Ondanks zijn prestaties moest hij in de Eredivisie regelmatig genoegen nemen met een plek op de bank. Maar daar zou tegen zijn oude club weleens verandering in kunnen komen. De kans is groot dat Zerrouki het middenveld zal versterken, samen met Mats Wieffer en Quinten Timber.

Calvin Stengs, die als rechtsbuiten excelleerde, zal naar verwachting zijn positie behouden. De sensatie van Feyenoord en topscorer van de Eredivisie, Santiago Gimenez, zal uiteraard in de spits staan. Igor Paixão zal vanaf links starten. Luka Ivanusec, die hersteld is van een blessure, staat te popelen om weer in actie te komen, maar Slot is van mening dat de Kroatische linksbuiten nog niet klaar is voor een basisplaats.

De trainer zal snel de puzzel achterin oplossen. Gernot Trauner is op de weg terug en heeft de training hervat, maar zal nog ontbreken tegen FC Twente.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Bijlow; Nieuwkoop, Geertruida, Hancko, Hartman; Zerrouki, Wieffer, Timber; Stengs, Gimenez, Paixão.