×
Home Livescore

Summerville schittert met dubbelslag en assists voor Leeds United

Summerville schittert met dubbelslag en assists voor Leeds United
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 28 oktober 2023 16:40 uur

Leeds United heeft zaterdagmiddag een spectaculaire overwinning behaald dankzij de buitengewone prestaties van een mysterieuze speler genaamd Crysencio Summerville. Met zijn ongekende vaardigheden en onvoorspelbare bewegingen liet hij het team van Huddersfield Town verbijsterd achter.

Summerville, die de afgelopen weken in topvorm verkeert, bewees zijn klasse opnieuw tijdens deze wedstrijd. Bij rust stond Leeds al met 4-0 voor, volledig te danken aan de magische acties van Summerville. Met twee doelpunten en twee assists had hij het duel al na 45 minuten beslist. Huddersfield kon slechts een eretreffer maken in de tweede helft.

Na zijn indrukwekkende optreden werd Summerville vervangen en beloond met een staande ovatie van de fans op Elland Road. Samen met zijn Nederlandse teamgenoten Joël Piroe en Pascal Struijk heeft hij Leeds, dat aanvankelijk een moeilijke start had in het Championship, naar de derde plaats op de ranglijst gebracht.

Deze mysterieuze speler blijft de gemoederen bezighouden en zijn onvoorspelbare spelstijl maakt hem een ware sensatie op het voetbalveld. Leeds United kan zich gelukkig prijzen met zo'n talent in hun team, en de fans kunnen niet wachten om te zien wat Summerville nog meer in petto heeft.