×
Home Livescore

Feyenoord verrast in Champions League: halve finale binnen handbereik!

Feyenoord verrast in Champions League: halve finale binnen handbereik!
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 28 oktober 2023 22:40 uur

Voormalig profvoetballer Marciano Vink heeft een opvallende voorspelling gedaan over Feyenoord in de Champions League. Volgens de ESPN-analist heeft de Rotterdamse club de potentie om ver te komen in het prestigieuze toernooi en zelfs de absolute topclubs in Europa te verrassen.

Na de overwinning van 3-1 op SS Lazio eerder deze week, staat Feyenoord met zes punten bovenaan in Groep E. Tijdens het programma De Eretribune op ESPN liet Hugo Borst weten dat hij gelooft dat Feyenoord een serieuze kans maakt om de halve finale van de Champions League te bereiken. Vink voegt daaraan toe dat een gunstige loting de club zeker kan helpen om ver te komen. Hij benadrukt dat Feyenoord momenteel op een zeer hoog niveau speelt, met veel kracht en energie. In vergelijking met Ajax, dat in 2019 de halve finale bereikte en veel lof ontving, is Feyenoord volgens Vink niet ver verwijderd van een vergelijkbare prestatie.

Vink gaat zelfs nog een stap verder en gelooft dat Feyenoord in staat is om een Europese prijs te winnen. Wel is het cruciaal dat de club als derde eindigt in Groep E. Mario Been, een collega-analist, bevestigt dat het nastreven van het hoogst haalbare altijd de juiste instelling is. Echter, hij merkt op dat de ploegen die Feyenoord momenteel tegenkomt in deze poule niet de sterkste zijn.

Desondanks is Vink ervan overtuigd dat Feyenoord zelfs tegen absolute topclubs niet kansloos is. Hij benadrukt dat deze ploegen het niet gemakkelijk zullen hebben tegen Feyenoord. "Bij dit Feyenoord weet iedereen precies wat ze moeten doen en ze hebben een spits die elke week gretiger wordt", aldus Vink. Hij gelooft dat Feyenoord een moeilijk te verslaan tegenstander is voor elke club, zelfs voor de absolute topclubs.