×
Home Livescore

Maduro: Ajax jaagt op pijnlijke PSV met snelheid

Maduro: Ajax jaagt op pijnlijke PSV met snelheid
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 28 oktober 2023 23:32 uur

In aanloop naar de spannende confrontatie tussen Ajax en PSV op zondag, heeft interim-trainer Hedwiges Maduro een verrassende strategie onthuld. Tijdens de voorbeschouwende persconferentie sprak hij vol enthousiasme over de mogelijkheden die Ajax heeft om de Eindhovenaren te verslaan.

Maduro is vastberaden om optimaal te profiteren van de aanvallende speelstijl van PSV. Hij ziet kansen in de snelheid en wendbaarheid van zijn team, vooral in de voorhoede. Met een doordachte tactiek wil Ajax de hoge verdedigingslinie van PSV uitbuiten en hen pijn doen.

"De gedachte om gebruik te maken van onze snelheid voorin is zeker een logische oplossing", verklaart Maduro met een veelbetekenende glimlach. Hij is ervan overtuigd dat deze strategie Ajax in staat zal stellen om de Eindhovenaren te overtreffen en de overwinning binnen te slepen.

Met de spanning die in de lucht hangt en de verwachtingen die hooggespannen zijn, belooft de wedstrijd tussen Ajax en PSV een ware krachtmeting te worden. Het is nu aan Maduro en zijn team om hun plannen in de praktijk te brengen en te laten zien wat ze waard zijn.