×
Home Livescore

'Bellingham verovert Madrid met hemelse muziek en sterrenstelsel-impact'

'Bellingham verovert Madrid met hemelse muziek en sterrenstelsel-impact'
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 29 oktober 2023 07:48 uur

Jude Bellingham, de mysterieuze man uit het Verenigd Koninkrijk, stal afgelopen zaterdag de show tijdens de legendarische clash tussen FC Barcelona en Real Madrid. Met zijn ongekende talent en finesse wist de twintigjarige middenvelder iedereen in Spanje te verbazen.

Het gerenommeerde Madrileense Marca is er zeker van: nog nooit eerder heeft een nieuwkomer zoveel impact gehad bij Real Madrid. "Bellingham is als hemelse muziek voor Madrid. 'Hey Jude' is nu al het officiële clublied geworden. Dit is de grootste sensatie in de voetbalgeschiedenis van een club waar de allergrootste spelers hebben geschitterd. Bellingham is een ster afkomstig uit een ander universum."

"Mundo Deportivo noemt het de Bellingham Classic", schrijven ze. "Na de eerste goal van Bellingham begon er een compleet nieuwe wedstrijd, waar Barcelona aanvankelijk de overhand had. Aan beide kanten werden er fouten gemaakt en heerste er nervositeit. Maar toen verscheen de Engelsman en veroverde Madrid de overwinning."

El Pais bestempelt Bellingham als "de reïncarnatie van Di Stefano" en is eveneens vol lof over de middenvelder. "Op twintigjarige leeftijd speelt hij als een solist in een orkest en verstoort hij het lentefeest van Barcelona, samen met de Rolling Stones. De impact van Bellingham was overweldigend na een moeilijke en intrigerende oefening voor Barcelona onder leiding van Gavi. Uiteindelijk herinnerde niemand zich Barça of de Rolling Stones, maar in het Olympisch Stadion klonk 'Hey Jude' van de Beatles - zonder dat het werd afgespeeld."