×
Home Livescore

Santiago Gimenez: Europese topclubs strijden om Feyenoord-spits!

Santiago Gimenez: Europese topclubs strijden om Feyenoord-spits!
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zondag 29 oktober 2023 12:48 uur

Het toekomstperspectief van Santiago Gimenez is niet alleen in Nederland, maar ook in Engeland en Italië een hot topic. Verschillende media, waaronder The Mirror en Calciomercato, berichten over de interesse in de Feyenoord-spits.

Volgens de Engelse krant woedt er een hevige transferstrijd om Gimenez. 'West Ham en Arsenal strijden om spits na spectaculair Champions League-debuut', kopt het artikel. Maar ook Tottenham Hotspur, Newcastle United en Europese grootmachten zoals Internazionale, AC Milan, Juventus, Napoli, Lazio, Real Madrid en Atlético Madrid zouden azen op de talentvolle aanvaller.

West Ham hoopt de concurrentie voor te zijn. Afgelopen zomer voerde de Premier League-club al verkennende gesprekken met Gimenez, zo meldt The Mirror. Destijds besloot de spits echter zijn contract bij Feyenoord te verlengen. Een nieuwe aanvaller staat bovenaan het verlanglijstje van West Ham voor januari, omdat Danny Ings niet voldoet als concurrent voor Michail Antonio.

Het is echter duidelijk dat het niet makkelijk zal zijn om Gimenez los te weken uit Rotterdam. Zijn transferwaarde wordt inmiddels geschat op 45 miljoen euro en de kans dat Feyenoord zijn goudhaantje halverwege het seizoen laat gaan, lijkt klein.

Ook Calciomercato besteedt aandacht aan Gimenez. De Italiaanse kampioen Napoli probeert Victor Osimhen aan boord te houden, maar sluit een mogelijk vertrek van de Nigeriaan niet uit. In dat geval zou de Mexicaan de topprioriteit zijn.

Met dertien doelpunten in negen Eredivisie-wedstrijden en een dubbele treffer tegen Lazio in de Champions League heeft Gimenez de aandacht van heel Europa op zich gevestigd. Hij heeft een contract tot medio 2027 bij Feyenoord.