×
Home Livescore

Van 't Schip officieel interim-trainer Ajax, maandag debuut

Van 't Schip officieel interim-trainer Ajax, maandag debuut
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 29 oktober 2023 21:48 uur

Ajax heeft een verrassende keuze gemaakt voor de positie van interim-trainer. John van 't Schip zal binnenkort zijn intrede doen bij de club, zo meldt een betrouwbare bron. Van 't Schip zal niet alleen zijn opwachting maken op de trainingsvelden, maar ook in de indrukwekkende Johan Cruijff Arena. Daar zal hij worden bijgestaan door zijn vertrouweling Michael Valkanis, die eerder al met hem heeft samengewerkt bij verschillende clubs en zelfs bij een nationaal team.

Valkanis, die onlangs nog werkzaam was bij Hapoel Tel Aviv, zal fungeren als extra assistent voor Van 't Schip. Samen hebben ze al samengewerkt bij Melbourne City FC, PEC Zwolle en zelfs bij de nationale ploeg van Griekenland. Het is duidelijk dat deze twee heren een sterke band hebben opgebouwd gedurende hun carrières.

Hedwiges Maduro, die tijdelijk de taken van Van 't Schip heeft waargenomen tijdens wedstrijden tegen Brighton en PSV, zal naar verwachting terugkeren als rechterhand van de nieuwe interim-trainer. Ook Saïd Bakkati zal zijn plek behouden in de technische staf. Daarnaast zal Dave Vos, die eerder doorschoof naar de positie van interim-trainer, weer zijn oude rol oppakken als trainer van Jong Ajax.

Er wordt verwacht dat er binnenkort meer informatie bekend zal worden gemaakt over de plannen en ambities van Van 't Schip en zijn team. Ajax-fans kunnen in ieder geval uitkijken naar een interessante periode met deze nieuwe trainersstaf.