×
Home Livescore

Feyenoord kan goedkoop Braziliaanse verdediger Nino Mota binnenhalen

Feyenoord kan goedkoop Braziliaanse verdediger Nino Mota binnenhalen
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 29 oktober 2023 22:08 uur

Volgens bronnen binnen de voetbalwereld heeft Feyenoord een buitenkansje op het oog. De Rotterdamse club zou namelijk de mogelijkheid hebben om de talentvolle verdediger Nino Mota voor een schijntje binnen te halen. Het gerucht gaat dat Feyenoord al eerder interesse had in de Braziliaanse verdediger, maar destijds niet doorpakte vanwege het aanblijven van Lutsharel Geertruida. Echter, de interesse in Mota zou nog steeds springlevend zijn.

De 26-jarige Nino Mota is momenteel onder contract bij Fluminense en maakt ook deel uit van de Braziliaanse selectie. Dankzij een clausule in zijn contract kan hij in de winter voor slechts vijf miljoen euro worden overgenomen. Feyenoord zou op zoek zijn naar een extra centrale verdediger, aangezien de huidige bezetting op die positie niet dubbel is. Het is dan ook geen verrassing dat Mota in de belangstelling staat van meerdere clubs, waaronder Nottingham Forest en diverse Serie A-teams die vermoedelijk een hoger salaris kunnen bieden.

Tijdens de afgelopen zomerse transferperiode had Nino Mota een clausule in zijn contract waardoor hij voor zeven miljoen euro kon vertrekken. Feyenoord had hem destijds op het oog als mogelijke opvolger van Geertruida, mocht laatstgenoemde naar RB Leipzig vertrekken. Echter, Geertruida bleef uiteindelijk bij Feyenoord, waardoor de club niet doorpakte in de onderhandelingen met Mota.

Het is nog afwachten of Feyenoord daadwerkelijk de stap durft te zetten en Nino Mota binnenhaalt. De concurrentie is immers groot en de verdediger heeft meerdere opties. Het is echter duidelijk dat Feyenoord een buitenkansje ziet in de Braziliaanse verdediger en wellicht bereid is om een gokje te wagen. Wordt vervolgd...