×
Home Livescore

Frank Arnesen keert terug bij PSV als commissaris

Frank Arnesen keert terug bij PSV als commissaris
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 30 oktober 2023 00:32 uur

Voormalig voetballer Frank Arnesen heeft besloten om zich aan te sluiten bij de Raad van Commissarissen van een Nederlandse voetbalclub. Volgens bronnen zou het gaan om PSV, maar dit is nog niet officieel bevestigd. Arnesen heeft in het verleden al ervaring opgedaan in deze functie bij dezelfde club, maar heeft daarna verschillende andere rollen vervuld binnen de voetbalwereld.

Na zijn periode bij PSV ging Arnesen aan de slag als technisch directeur bij Anderlecht en later bij Feyenoord. Helaas moest hij vorig seizoen zijn werkzaamheden bij Feyenoord stopzetten vanwege gezondheidsredenen. Arnesen heeft eerder aangegeven dat hij niet meer als technisch directeur aan de slag wil, maar wel interesse heeft in een rol als commissaris.

Als commissaris bij PSV zal Arnesen verantwoordelijk zijn voor het toezicht op het technisch beleid. Deze functie werd eerder bekleed door bekende namen zoals Hans Van Breukelen, Guus Hiddink en Boudewijn Zenden. Echter, zij hebben allemaal bedankt voor de functie. Arnesen heeft een sterke band met PSV, aangezien hij tussen 1985 en 1988 als speler voor de club heeft gespeeld en in die periode verschillende prijzen heeft gewonnen, waaronder drie landstitels en de Europacup I.

De officiële aankondiging van Arnesen's terugkeer bij PSV wordt binnenkort verwacht. Het is een interessante ontwikkeling voor de club, aangezien Arnesen's ervaring en expertise van onschatbare waarde kunnen zijn bij het nemen van belangrijke beslissingen op technisch gebied. De fans van PSV zullen ongetwijfeld benieuwd zijn naar de impact die Arnesen zal hebben op de toekomst van hun geliefde club.