×
Home Livescore

Wijndal hoopt op heropleving bij Antwerp na mislukt Ajax-avontuur

Wijndal hoopt op heropleving bij Antwerp na mislukt Ajax-avontuur
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 30 oktober 2023 01:16 uur

In een verrassende zet hebben Marc Overmars en Mark van Bommel deze zomer Owen Wijndal naar een onverwachte bestemming gehaald: Antwerpen. De jonge linksachter had geen succesvolle periode bij Ajax, maar hij is vastberaden om zichzelf dit seizoen te herpakken.

In een interview met De Zondag legde Wijndal uit waarom hij voor Antwerp heeft gekozen: "Bij Ajax kreeg ik te weinig speeltijd en ik vond Antwerp een fantastische club. Ik had meteen een geweldig gesprek met de trainer, de club speelt Champions League en ik kan in anderhalf uur naar mijn huis in Nederland rijden... Bovendien vind ik Antwerpen een geweldige stad om te wonen. Als vrijgezel woon ik in een prachtig appartement in het centrum. Ik ben iemand die zich snel overal thuisvoelt."

Hoewel Wijndal momenteel eigendom is van Ajax, is er geen optie tot koop in de huurovereenkomst. Hij zal naar verwachting volgend seizoen terugkeren naar Amsterdam en hij is vastbesloten om zichzelf daar te bewijzen. "Ik wil slagen en ik heb het gevoel dat ik dat kan. Ik heb ook goede wedstrijden gespeeld, de mindere momenten horen bij mijn ontwikkeling. Maar nu wil ik eerst zoveel mogelijk spelen en mijn doelen hier behalen."

Met zijn nieuwe avontuur in Antwerpen hoopt Owen Wijndal zijn carrière nieuw leven in te blazen en te laten zien wat hij in zijn mars heeft. De komende maanden zullen cruciaal zijn voor zijn ontwikkeling en wie weet wat de toekomst nog in petto heeft voor deze talentvolle voetballer.