×
Home Livescore

Zerrouki zorgt voor hoofdbrekens bij Feyenoord-trainer Slot

Zerrouki zorgt voor hoofdbrekens bij Feyenoord-trainer Slot
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 30 oktober 2023 02:08 uur

In een spraakmakende analyse bij Studio Voetbal heeft Pierre van Hooijdonk een opmerkelijke onthulling gedaan over de situatie bij Feyenoord. Volgens de voormalige voetballer heeft Ramiz Zerrouki, een speler van Feyenoord, trainer Arne Slot voor een groot dilemma geplaatst. Het betreft de recente wedstrijd tegen FC Twente, waarin Feyenoord het onderspit delfde.

Van Hooijdonk benadrukt dat het middenveld van Feyenoord een cruciale rol speelde in de nederlaag. Rafael van der Vaart voegt hieraan toe dat het sterke punt van Feyenoord normaal gesproken het druk zetten is, maar dat FC Twente hier slim op inspeelde door de bal in één keer lang te spelen. Ibrahim Afellay beaamt dit en merkt op dat Feyenoord geen moment in de wedstrijd zat, met name in de eerste helft.

Volgens Van Hooijdonk is de mindere prestatie van Feyenoord deels te wijten aan het feit dat meerdere spelers niet op hun best waren. Hij vergelijkt dit met de wedstrijd tegen Lazio Roma, waarin Feyenoord wel wist te winnen. Het middenveld zag er toen anders uit, met Zerrouki als uitblinker. Dit heeft Slot voor een lastig dilemma geplaatst, omdat hij eigenlijk weer met Stengs op tien wilde spelen. Van Hooijdonk concludeert dat Zerrouki het Slot moeilijk heeft gemaakt door zijn sterke optreden tegen Lazio.